Änglarnas Städ

Änglarnas Städ är ett snabbt växande företag. Vårt kontor ligger centralt på Södermalm, Stockholm (Brännkyrkagatan 75), men vi verkar över hela Storstockholm, från Nynäshamn till Uppsala!

Unna dig en enkel vardag

Änglarnas Städ hjälper dig med städning, strykning, matlagning, gräsklippning … Ja, allt som du inte har tid eller ork att göra själv.

Att anlita änglarnas Städ

Visst, vit hemservice kostar mer än svart. Men hos oss får du både trygghet och kvalitet. Du vet alltid vem som är ansvarig och vart du ska vända dig om du har frågor eller synpunkter.

Tjänster

Vi erbjuder Hemservice, Utökad Hemservice, Storstädning, Flyttstädning, Fönsterputs, Trädgårdsservice och Kontorsstädning. För mer information, se respektive tjänst.

Trygghet och säkerhet

Vår arbetsplats är ditt hem – och det förpliktigar. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter. Alla som jobbar på Hemfrid genomgår en internutbildning, skriver på ett sekretessavtal och kan visa upp ett behörighetskort.

Om något skulle hända

Änglarnas städ försäkringar täcker eventuella skador på person och egendom som vår personal orsakar.

Kvalitetsgaranti

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation måste göras senast två dagar (48 timmar) efter servicetillfället.

Kontakt

Vill du har mer information om hur vi kan avlasta dig i vardagen?
Varmt välkommen att ringa oss på 073-960 15 54 eller mejla  info@anglarnasstad.se