Städprenumeration

Att komma hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht är en underbar vardagslyx som allt fler väljer att unna sig. Hinner du inte med att städa? Vänd dig till Änglarnas Städ . Vi är ett av de tryggaste städbolag i Stockholm. Med stolthet gör vi livet lite enklare och smidigare för folk. Vi erbjuder dig en möjlighet att spara mycket tid genom att slippa städningen hemma. Du kan välja mellan att teckna en städprenumeration eller anlita oss för städning vid enstaka tillfällen så som storstädning, flytt- eller byggstädning. Vi är också duktiga på att städa din båt eller landstället.

Pris

Priset för hemstädning är 220 kr/tim inkl. moms. med rotavdraget.

Serviceavgift och milersättning

En serviceavgift tillkommer per städtillfälle och inkluderar inställelseavgift samt städmaterial. Om din adress ligger längre bort än 3-mil från city tillkommer en milersättning om 50 kr/mil enkel resväg. Serviceavgift och milersättning berättigar inte till skattereduktion,

Serviceavgift är 120 kr/tillfälle.

Offert

Efter att vi genomfört en startstädning eller en första städning hemma hos dig, får du ett avtal via e-post inkl. en tidsuppfattning av hur många timmar vi tror det tar att utföra städning hemma hos dig. Bra att veta…Minimum tid per städtillfälle är 2 timmar.

Tidsberäkning

Bra att veta – antalet timmar kan t.ex. komma att variera mellan två lika stora hushåll beroende på om det finns barn eller husdjur, hur mycket saker som står framme, antalet toaletter och badrum.

Allt beror på dina önskemål. Vill du ha välstädat hem/lägenhet naturligtvis tar det lite mer tid.

Efter provstädning vet vi exakt tid för en hemstädning, t.ex.:

  • 20 – 50 kvm                                  ca 2 tim varannan vecka
  • 50 – 90 kvm                                  ca 3 tim varannan vecka
  • 90 – 140 kvm                               ca 4 tim varannan vecka
  • 140-190 kvm                                 ca 5 tim varannan vecka

Startstädning

En väldigt grundlig städning och tar ungefär dubbla antalet timmar som är beräknat för städprenumerationen. Tiden kan dock bli både mer och mindre lite beroende på hur smutsigt det är.

Så fungerar det

När du har beställt hemservice av oss kommer du att första gången få träffa en ansvarig arbetsledare.

Tillsammans med dig och utsedd städpersonal, ser vi över städytorna i din bostad.

Vi pratar igenom hur ofta du vill ha städat och om du vill köpa kringtjänster som t.ex. strykning, diskning och fönsterputs. Och för att uppnå bästa städkvalitet, inleder vi alltid städuppdraget med en storstädning.

Offert

När startstädningen eller den första städningen är genomförd skickar vi dig en offert där det framgår hur många timmar som kommer behövas vid varje städtillfälle. Därefter kan du själv välja att teckna en städprenumeration eller avstå. Naturligtvis kan du även välja att i fortsättningen anlita oss för städning vid enstaka tillfällen.

Första städning som kallas grund eller provstädning är ej bindande. Där efter skickar vi ett avtal på abonnemang städning.

Avbokning

Du kan göra uppehåll i städprenumerationen förutsatt att detta avbokas minst tre (3) arbetsdagar i förväg för att undvika debitering enligt offerten/avtal  i förväg via ASJ support. Under sommaren kan man ha städning som vanligt alternativt göra uppehåll under semestern.

Du kommer att få ett meddelande via e-post före sommaren för svara på om du önskar städning under sommaren eller ej. Om en inbokad startstädning eller fösta städning inte avbokas enligt ovan, debiteras du för 8 timmars städning.

Bra att veta… Alla städningar vid enstaka tillfälle debiteras löpande per timme och person.

Uppsägning

Uppsägningstiden för en städprenumeration är en (1) månad från uppsägningsdatum.